Hozzávalók:
- 12,5 dkg RÁMA
- 12,5 dkg + 20dkg cukor
- 12,5 dkg liszt
- 4 tojás
- 4 e.kanál tej
- 2 kk. sütőpor
- vaníliakrém (Én mogyorókrémet tettem bele)
A margarint habosra keverjük a 12,5 dkg cukorral,majd a 4 tojás sárgájával.
Hozzáadjuk a tejet,majd a sütőporral elkevert lisztet.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük a 20 dkg cukorral.
A sárga masszát egy sütőpapírral bélelt tepsibe kenjük,majd rá a cukros tojáshabot.
170 fokos sütőben megsütjük.
Vigyázni kell,mert,ha magas a hőmérsékelt a tojáshab megég,míg a sárga réteg nyers marad!
Nagyon finom Aranka krémporból készült vaníliakrémmel is,de a főzött vaníliakrémmel,amit egy kis
rummal ízesítünk a legfinomabb!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése