2010. január 29., péntek

Flamingo szelet




Hozzávalók:
A tésztához:
6 db tojás
6 evőkanál cukor
4 evőkanál liszt
2 evőkanál kakaó
1 csomag sütőpor
1 dl olaj

A krémhez:
20 dkg margarin
20 dkg porcukor
25 dkg tehéntúró

A díszítéshez:
2 csomag vaníliás pudingpor
4 evőkanál cukor
tej


Elkészítés: A tészta hozzávalóit összekeverjük, és közepes méretű tepsibe öntve megsütjük. A krémhez a margarint a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a túrót. A krémet a tésztára simítjuk. A pudingot előírás szerint elkészítjük, ha kissé kihűlt, a túrókrémre simítjuk. A tetejét tetszés szerint díszíthetjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése