2010. január 23., szombat

Bolero szelet





Hozzávalók a tésztához:
20 dkg porcukor,
20 dkg liszt,
4 db tojás,
1 dl tej,
1 dl olaj,
1/2 sütőpor.

A porcukrot és a tojást habosra kavarjuk, hozzáadjuk a többi hozzávalót. Megsütjük.
A krémhez:
1 pohár /450gr/ tejföl,
2 csomag vaníliás cukor,
1 csomag főzés nélküli vanília puding.
Ezeket kikeverjük.

Végül:
7 dl vízben felfőzünk 2 csomag vanília pudingot 20 dkg porcukorral.
Ha megfőtt a tűzről levéve langyosra hűtjük majd hozzáadjuk az 1 csomag boleró italport. Ezt a tejfölös tészta tetejére öntjük. 1 óra múlva szeletelhető.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése