Hozzávalók:
- 4-6 szelet tetszőleges hús (én csirkét használok vagy pulykát általábban)
- negyed doboz Vecsési savanyú káposzta
- magyaros fűszerkeverék(amit kevés olak hozzáadásával elkeverünk)
- Tejföl
- Só
A húsokat a magyaros fűszerkeverékbe bepácoljuk.
Jó 30 percet állni hagyjuk, majd hirtelen lesütjük.
Jó 30 percet állni hagyjuk, majd hirtelen lesütjük.
A savanyú káposztát alaposan megmossuk,és megfőzzük kicsit.(pár percig csak)
Kiolajozzunk egy tepsit,vagy jéniai tálat.
Ebbe belerakjuk szépen a hússzeleteket egymás mellé,és mindegyikre teszünk egy kis káposztát.
Kiolajozzunk egy tepsit,vagy jéniai tálat.
Ebbe belerakjuk szépen a hússzeleteket egymás mellé,és mindegyikre teszünk egy kis káposztát.
Tejföllel meglocsoljuk. Sajtot is szórhatunk rá!
Előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
Megjegyzés:
Ezt az ételt másképpen is elszoktam készíteni:
Egy tálat kiolajozok. Beleteszek főtt rizst,amit ízesítettem előtte sóval,vegetával.
Erre jönnek a kisütött hússzeletek.
Ekkor az egészet beborítom káposztával,és tejfölös-sajtos mártással leöntöm.
Előmelegített sütőben 30 percig sütjük 180fokon.
Megjegyzés:
Ezt az ételt másképpen is elszoktam készíteni:
Egy tálat kiolajozok. Beleteszek főtt rizst,amit ízesítettem előtte sóval,vegetával.
Erre jönnek a kisütött hússzeletek.
Ekkor az egészet beborítom káposztával,és tejfölös-sajtos mártással leöntöm.
Előmelegített sütőben 30 percig sütjük 180fokon.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése