· 60 dkg darálthús
· 2 tojás
· 3 zsemle
· Só
· Bors
· Pirospaprika
· Fokhagyma
· Vöröshagyma
· Olaj
· 4-5 főtt tojás
· Zsemlemorzsa
A darált húst a beáztatott,jól kinyomkodott zsemlével,2 tojással,sóval,borssal,pirospaprikával alaposan összekeverjük.
Aprítunk bele jócskán fokhagymát.
Egy nagyobb fej vöröshagymát felkockázunk,és megdinszteljünk kevés olajon,majd ezt is hozzáadjuk a masszához.
Mikor jól összekevertük,és beízesítettünk a masszát,akkor az előre megfőzött főtt tojásokat ketté vágjuk.
Minden ½ tojást bevonunk a fasírtmasszával,és zsemlemorzsában megforgatjuk.
Bő,forró olajban kisütjük! Laktatós étel,akár saláta mellé is kiváló!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése