2010. január 23., szombat

Tojással töltött fasírtgolyók




Hozzávalók:
·        60 dkg darálthús
·        2 tojás
·        3 zsemle
·       
·        Bors
·        Pirospaprika
·        Fokhagyma
·        Vöröshagyma
·        Olaj
·        4-5 főtt tojás
·        Zsemlemorzsa


A darált húst a beáztatott,jól kinyomkodott zsemlével,2 tojással,sóval,borssal,pirospaprikával alaposan összekeverjük.
Aprítunk bele jócskán fokhagymát.
Egy nagyobb fej vöröshagymát felkockázunk,és megdinszteljünk kevés olajon,majd ezt is hozzáadjuk a masszához.
Mikor jól összekevertük,és beízesítettünk a masszát,akkor az előre megfőzött főtt tojásokat ketté vágjuk.
Minden ½ tojást bevonunk a fasírtmasszával,és zsemlemorzsában megforgatjuk.
Bő,forró olajban kisütjük! Laktatós étel,akár saláta mellé is kiváló!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése