2010. január 23., szombat

Kevert kefires sütemény
















Hozzávalók:

1 pohár natúr kefir (én tejfölt tettem bele,mert az volt itthon)

2 pohár liszt

1 pohár kristálycukor

1/2 pohár étolaj

2 tojás

1 sütőpor

1 vaníliás cukor

darabolt gyümölcs (meggy, eper, málna,stb... ami éppen van)

Elkészítése:

Az alapanyagokat egy tálban összekeverjük, majd a gyümölcsöt is a masszához adjuk. A tepsit kilisztezzük, beleöntjük a masszát, és előmelegített sütőben sütjük.
Akkor van kész, ha a villát beleszúrjuk, és tiszta marad. Lehet még ízlés szerint fahéjat vagy kakaóport is az alapanyagba belekeverni.
A kész sütemény tetejét porcukorral megszórjuk. Nem szárad meg, másnap is fogyasztható.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése