2010. január 24., vasárnap

Húsleves




Hozzávalók:
·        3 fej sárgarépa
·        2 fej fehérrépa
·        1 nagyobb vöröshagyma
·        Negyed zellergumó
·        ½ karalábé
·        ½ kelkáposzta
·       
·        Vegeta
·        Egész bors
·        Pirospaprika
·        Bármilyen hús (csirke,sertés..stb)

A húsokat alaposan megmosom,majd egy nagy fazékban,bő vízben felteszem főni.
Sokszor készítek vegyes húslevest,mikor is csirke és sertéshúst is teszek bele.
Nagyon finom íze van,érdemes kipróbálni!
Mikor a húsleves vize már nem zavaros,nem kell habozni,akkor beleteszem a zöldségeket és fűszerezem.
Készre főzöm,és kifőtt tésztával tálalom!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése