2010. február 7., vasárnap

Tócsni




Hozzávalók:

 

  4-5 nagyobb krumpli lereszelve
  5-6 evőkanál liszt
  1 egész tojás
 
  bors
  zúzott fokhagyma
  petrezselyem
  olaj
Elkészítés:
A lereszelt krumplit, a tojást és a lisztet jól kikeverjük, ha híg, lisztet tehetünk még hozzá. Fokhagymával, sóval, borssal, petrezselyemmel ízesítjük. Gombát, paprikát, kukoricát (bármilyen zöldséget) keverhetünk hozzá. Kevés olajat hevítünk, és 2 evőkanál masszát beleteszünk, jól elsimítjuk, és mindkét oldalát kisütjük. Egy normál serpenyőbe 3-4 db egyszerre belefér. Szalvétán lecsöpögtetjük a zsiradékot. Sajttal és tejföllel kínáljuk.

1 megjegyzés:

  1. Szia Anita!
    Maresz vagyok, remélem még emlékszel rám, valahol elvesztettem a blogod címét.
    Elküldenéd a Marcsinka64@gmail.com címre?
    Köszi!
    Ez az oldal is nagyon szép, és ízléses!:-)))

    VálaszTörlés