Hozzávalók:
4-5 nagyobb krumpli lereszelve
5-6 evőkanál liszt
1 egész tojás
só
bors
zúzott fokhagyma
petrezselyem
olaj
Elkészítés: A lereszelt krumplit, a tojást és a lisztet jól kikeverjük, ha híg, lisztet tehetünk még hozzá. Fokhagymával, sóval, borssal, petrezselyemmel ízesítjük. Gombát, paprikát, kukoricát (bármilyen zöldséget) keverhetünk hozzá. Kevés olajat hevítünk, és 2 evőkanál masszát beleteszünk, jól elsimítjuk, és mindkét oldalát kisütjük. Egy normál serpenyőbe 3-4 db egyszerre belefér. Szalvétán lecsöpögtetjük a zsiradékot. Sajttal és tejföllel kínáljuk.
Szia Anita!
VálaszTörlésMaresz vagyok, remélem még emlékszel rám, valahol elvesztettem a blogod címét.
Elküldenéd a Marcsinka64@gmail.com címre?
Köszi!
Ez az oldal is nagyon szép, és ízléses!:-)))