2010. február 16., kedd

Gyors narancsos-vanílás torta

 


Hozzávalók:

1 csomag babapiskóta
2 zacskó Aranka krémpor
1 zacskó tejszínhabpor
1 tasak habfixáló
tej
kb 2 narancs

Elkészítés:
Kerek(26 cm) kapcsos tortaformát kivizezek, és tejbe belemártott babapiskótával kirakom az alját,majd félbetört darabokkal az oldalát.
1 nagyobb narancs levét kifacsarom, leszűröm, és felöntöm annyi tejjel,hogy 0,5 l legyen, ebbe a két vaníliás “Arankát “elkeverem.
A tejszínport felverem + a fixáló és az Arankás krémhez keverem.
Felét rásimítom a babapiskótára, majd jön még egy babapiskóta réteg(tejbe mártott), végül a maradék krém.


Elkészítése kb 15 perc.
Akkor lehet jól szelni,ha előtte este csinálom,és hűtőben van.
Nagyon lágy ,könnyű desszert!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése