Hozzávalók:
50 dkg mirelit, vagy friss meggy
1 evőkanál cukor
1 vaníliarúd vagy vaníliás cukor
50 dkg mirelit, vagy friss meggy
1 evőkanál cukor
1 vaníliarúd vagy vaníliás cukor
A morzsához:
Kb. 10 dkg kalács
5 dkg kristálycukor
1 kávéskanál reszelt citromhéj
½ kávéskanál őrölt fahéj
5 dkg puha vaj
A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Kb. 10 dkg kalács
5 dkg kristálycukor
1 kávéskanál reszelt citromhéj
½ kávéskanál őrölt fahéj
5 dkg puha vaj
A málnát, a cukrot és a vaníliarúd kikapargatott belsejét összekeverjük egy kerámia,
A kalácsot
A kalácsmorzsát egyenletes rétegben ráhintjük a málnára, és az édességet 15-20 perc alatt arany barnára sütjük a forró sütőben. Ha kész, várunk vele néhány percet, majd tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése