Hozzávalók:
Én sütöttem 3 kis kerek piskótát 4-4-4 tojásból. Egyik részét 3 fele vágtam ez lett az orra és az arca.
a másik része pedig a hátát adta ki.
Miután a tészta kihűlt felszeltem,és elkészítettem a csokis krémet.
Krémhez(lehet többet is használni,ha nagy sünt készítünk,vagy lehet a belsejét esetleg lekvárral tölteni és akkor csak kívülre kell ez)
6 dl tej
· 8 e.kanál liszt
· 18 dkg RAMA
· 6 kanál cukor
· 2 vaníliás cukor vagy 2 citrom héja
· 6 e.kanál kakaó
Először is a tejjel elkeverjük a lisztet,és felfőzzük jó sűrűre.
A vajat, a citromhéj vagy v.cukorral és kakaóporral habosra keverjük,majd a kihűlt lisztes krémmel összekeverjük,és ezzel töltjük meg és vonjuk be a süteményt.
A vajat, a citromhéj vagy v.cukorral és kakaóporral habosra keverjük,majd a kihűlt lisztes krémmel összekeverjük,és ezzel töltjük meg és vonjuk be a süteményt.
Utána tetszés szerint díszítjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése