Hozzávalók
- 1 cs. háztartási keksz
2 evőkanál méz
kb. 3 dl tej - A töltelékhez
1 cs. rumpuncs ízű pudingpor
1 cs. csokoládés pudingpor
6 evőkanál kristálycukor
8 dl tej
25 dkg margarin
15 dkg porcukor
1 cs. csokoládés pudingpor
6 evőkanál kristálycukor
8 dl tej
25 dkg margarin
15 dkg porcukor
Elkészítés
A pudingokat 4-4 dl tejben, 3-3 evőkanál cukorral sűrűre főzzük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd kettéosztjuk. Az egyik felét a csokis, a másik felét pedig a puncsos pudingba keverjük. Egy tepsibe teszünk egy sor mézzel elkevert langyos tejbe mártogatott kekszet, erre kenjük a meleg csokis krémet, újabb sor mártogatott keksz következik, rákenjük a puncsos krémet. Tetejét keksszel zárjuk. Hagyjuk egy órán át összeérni, majd tálalhatjuk. A kekszek mentén szeleteljük, porcukrozva, vagy anélkül kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése