Hozzávalók:
25 dkg darált háztartási keksz
5 dkg Ráma margarin
5 dkg porcukor
kevés tej
2. réteg
20 dkg túró
porcukor
1 cs. vaníliás cukor
3. réteg
2 cs. Aranka vaníliás krémpor
1 cs. vaníliás cukor
4. réteg 5 dkg porcukor
A túrót, összekeverem a porcukorral, a vaníliás cukorral, majd a habbá vert tejszínnel és a kekszre simítom.
Az Aranka krémport a tejjel egy elektromos habverővel jó sokáig keverem. Minél tovább keverem, annál keményebb krém lesz belőle. Ezt a túrókrém tetejére simítom.
A tejszínt felverem a porcukorral és a vaníliás krémre kenem. A tetejére reszelt csokit szórok, és a hűtőbe teszem tálalásig.
Milyen egyszerű és gyorsan elkészíthető édesség, nyáron kellemesen hűsít:)))
VálaszTörlés