2010. március 1., hétfő

Papagáj szelet

 

Hozzávalók:

  • 30 dkg liszt
  • 30 dkg cukor
  • 25 dkg ráma margarin
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 kis pohár tejföl
  • 4 tojás
  • 3 csomag pudingpor (csoki, puncs, vanília)

Elkészítés:

A tojásokat elkeverjük a cukorral, majd mikor a cukor feloldódott, hozzátesszük a margarint és a tejfölt, és ezzel keverjük tovább. Ezután hozzátesszük a sütőporral elkevert lisztet, és egyneművé keverjük. 3 részre osztjuk, majd belerakjuk az egyikbe a vanília, a másikba a csoki, a harmadikba pedig a puncs ízű pudingport, és ezzel is elkeverjük. Ezután sütőpapírral kibélelt tepsibe szaggatjuk a színes tésztákat. 150 fokos sütőben kb. 15-20 percig sütjük.


3 megjegyzés:

  1. Szia Anitám! Jaj de jó, hogy jelentkeztél. Jöttem is gyorsan Hozzád/- hozzátok. Hát hogyne emlékeznék Rád. Mindig is nagy csodálód voltam, hogy ilyen fiatalon mennyire ügyes vagy. Persze ezt már évekkel ezelőtt is megállapítottam. Most tettem egy gyors villámlátogatást. Aztán megyek hozzám és megjelenitelek nálam is, mert mindig is imádtam a konyhádat olvasni. Sok-sok puszi Nektek. Nagyon szépek vagytok. Viki

    VálaszTörlés
  2. Küldtem e-mailt,ott a kód.Remélem így sikerül!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek a sütijeid! Ilyen papagáj süteményt én is szoktam sütni.

    VálaszTörlés